O nama

Nekoliko reči o nama

Uzgajanje naših životinja je posebno, odnosimo se prema životinjama kao prema ravnopravnim članovima našeg domaćinstva. Ako rešite da dođete u obilazak naše farme, uverićete se u to, naše krave imaju svoja imena: Tifany, Mihaila, Kristina Rosa, Sara od Seplike, Kleopatra, Gabrijela Mara, Zozefina Vera Mica, Lukrecija, Mirjana, Glorija, Elizabeta II, Leticija, Eliza, Klara, Mary, Jhoana, kao i bikovi: Mihajlo, Steva, Martin, Rudolf, Richard, Zigmund, Leopold, Alimpije, Metodije, Zvezdan. Imena su uglavnom strana da se komšije, rođaci i posetioci ne bi naljutili zato što čuju svoje ime dok dozivamo neku od naših životinja. Nismo svi isti, naprosto neki ljudi ne razumeju taj odnos.

Svako grlo koje živi i raste na našoj farmi, ima svoju specifičnost, svoje ime i priču. Kad im se približite, ne možete da ne osetite tu posebnu energiju. Deca obožavaju da ih maze i hrane, a i ona vole decu.

Naš rad nije ni malo lak, ali ga volimo i uživamo u njemu. Čuvamo tradiciju i vrednosti koje su u izumiranju. Samim tim negujemo prirodu koja nam trostruko vraća.
Kad poželite da pobegnete od gradske vreve, da se osamite i da uživate u čarima jednog seoskog domaćinstva, dođite i mi ćemo vam pomoći da vam nova radna nedelja bude lakša i lepša.

Selo je inspiracija.
Selo je mesto gde se sve rađa.
Sselo je mesto gde se hrana stvara
Na selu se najbolje oseti priroda
Na selu se najbolje ispričate sa sobom
Na selu dođete do novih ideja i novih poleta.

Dođite i doživite.
Sigruni smo da ćete se vratiti.